από thanasis69 » 07 Φεβ 2010 02:01
Τελικά δούλεψε με ανοιχτή την 8200/tcp από το τοίχος προστασίας, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την πρώτη φορά που το έκανα δεν δούλεψε, τέλος πάντων τέλος καλό.....Όσο για την ασφάλεια πιστεύω κι εγώ πως έτσι όπως λες είναι αφού το τοίχος προστασίας του router είναι ενεργοποιημένο.
Τέλος για όποιον ενδιαφέρει το θέμα θα πω με λίγα λόγια τις πρώτες εντυπώσεις μου.
Με το minidlna απ' ότι διαπίστωσα παίζουν οι περισσότεροι τύποι αρχείων στην tv , επίσης στη δοκιμή με αρχείο mkv 720p HD η αναπαραγωγή ήταν άψογη ένα πρόβλημα που εντόπισα είναι ότι σε δύο τρία avi που δοκίμασα δεν δουλεύουν τα ff & rev πάρα μόνο το pause επίσης δεν δίνεται η δυνατότητα να συνεχίσει η αναπαραγωγή από εκεί που σταμάτησε την τελευταία φορά.
Μετά από αρκετή προσπάθεια και ψάξιμο στο δίκτυο δοκίμασα και το mediatomb, θέλει πολύ περισσότερη δουλειά στις ρυθμίσεις του άλλα είναι καλύτερο στην πλοήγηση στους φακέλους του υπολογιστή κατά τη γνώμη μου, δεν κατάφερε όμως σε εμένα ούτε καν να δει αρχεία mkv ενώ κι εδώ σε κάποια avi λειτουργούν τα ff & rev και σε άλλα όχι, τέλος δεν εμφανίζει υπότιτλους και όπως και με το miniDlna δεν συνεχίζεται η αναπαραγωγή από εκεί που σταμάτησε.
* Ίσως κάποια από τα προβλήματα που ανάφερα να οφείλονται σε ελλιπείς ή λανθασμένες ρυθμίσεις αν κάποιος έχει ασχοληθεί περισσότερο και γνωρίζει το θέμα ας αναφέρει λύσεις.